1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1320082

Sv: Apropå ingenting...
Hemkommen från matchen och jag hade svårt att glädja mig åt våra 2 mål eftersom det var ett rån av högsta klass. Som BB skriver så var det två st otroligt billiga utvisningar som de tar på DIF samtidigt som en hel del andra situationer tidigare inte renderade i någonting.
Så utspelade som vi blev de 14-16 första minutrarna var det länge sen jag upplevde på hemmaplan. Tror det stod 2-21 i skott då om jag inte minns helt fel. Jag skulle inte ha klagat om DIF hade haft 5-0 efter första, det såg så illa ut.
Vi har spelat 29 omgångar, lite mer än halva serien, och vi går på knäna efter ett par minuter. DIF vinner varje närkamp och vi är 2-3 meter från våra markeringar. Truppen är äckligt tunn nu. Det MÅSTE bara in förstärkningar om vi inte vill sluta hopplöst sist och komma in i kvalserien med ett självförtroende i botten.
Jag har aldrig upplevt en kvalserie live, så det här kommer bli första gången. Alltid lär man sig något nytt. T.ex. hur djup ångest man kan få innan hjärtat lägger av?
Jag kunde aldrig tro att vi skulle vara ett notoriskt bottenlag efter den där natten utanför arenan i april -07. Hur kunde det gå så snett? :(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bittesehr: Nog för att det var ett rån att ha 2-2 med tanke på hur matchen såg ut då, men i rättvisans namn borde även vi komma undan med rån för en gångs skull, med tanke på hur många gånger motståndarna varit totalt utspelade och ändå fått både två och tre poäng med sig. Varför händer det aldrig MoDo? Jag kan inte komma på en match på rak arm när man varit totalt utspelade och inte värda poäng och ändå lyckats vinna. Däremot en hel del matcher där man inte fått poäng fast man varit värda tre...
Kommentera