1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1320091

Sv: Apropå ingenting...
Bittesehr: Nog för att det var ett rån att ha 2-2 med tanke på hur matchen såg ut då, men i rättvisans namn borde även vi komma undan med rån för en gångs skull, med tanke på hur många gånger motståndarna varit totalt utspelade och ändå fått både två och tre poäng med sig. Varför händer det aldrig MoDo? Jag kan inte komma på en match på rak arm när man varit totalt utspelade och inte värda poäng och ändå lyckats vinna. Däremot en hel del matcher där man inte fått poäng fast man varit värda tre...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Idag förlorade LAGET MoDo Hockey på grund att man inte insett att matchen började 18.30. Och sånt är oförsvarbart.

Att man sedan tvingas sätta in spelare som Bonsa, Eddie L och Hållberg för att få ihop sex backar är åt h-e. Ändå var Eddie rätt bra men det är långt ifrån ES-standard på dom 3.

Att Challe och AJ inte kan se det ALLA andra sett och särar på Susse, Skröder och Danielsson mer än nåt enstaka byte är ofattbart. Om en av dom spelar bra/hyffsat så dras denna automatiskt ner på källarnivå av dom andra två. Att dom lyckades få in ett PP-mål idag är inte orsak till att dom får fortsätta spela ihop.

Målvaktfingerkänslan saknas dessutom helt i tränarduon. Pumba såg ofattligt fumlig och osäker ut idag.

Nåt annat konstigt är hanterandet av juniorforwardsen. Dom kliver in och är frejdiga MEN plockas ganska fort bort. OK att dom inte skall spela lika mycket som de "vuxna" men så länge dom orkar skall dom ju få spela om dom är på den här nivån tycker man ju.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Petey21:

10-11-30 19:00 Skellefteå AIK - MODO Hockey 1 - 4 (0-1, 0-0, 1-3)

Alzheimers?
Kommentera