1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1324569

Sv: MODO-cupen
hellge: Hur ser Hägg ut? Befinner mig inte i Sverige och kan inte se MODO-Cupen detta året, missar dessutom matchen ikväll men webbradion och MSN kontakt med folk i arenan får duga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO-cupen
Martin S:

Om jag har förstått det rätt möter MODO Timrå, Djurgårn eller Löven. Segraren i grupp A möter tvåan i grupp C.

Spelar Timrå och Djurgården oavgjort i morgon förmiddag går båda vidare. Upplagt för läggmatch.

MODO har förlorat vinterns bägge möten mot Löven, men nu har MODO bättre lag, toppat bl a med Hägg.

Och appropå Hägg så är han en elitserieback strax. Två eller tre år så har han debuterat. Han är gryymt bra och verkar ha allt som man önskar en back har. Han är en alldeles utmärkt PP-back med, som Frisco sa, enorm bössa.

Vårda hhonom rätt och vi har en back för 1:a femman eller vår PP-uppställning i framtiden. Nu ska man kanske vara försiktig att utnämna en spelare som är 15 bast till till dominant eliseriespelare. Han har dock bra förutsättningar.

Han kommer med i allstar-teamet om MODO går förbi kvarten.

Sen är det bara att kolla på vilka backar som fått pris som bästa back genom åren. Hälften har säkert blivit landslagsmässiga.

Men jag varnar för MODO:s ineffektivitet. Det är lite samma mönster som ifjol. Dominerar matcher, men kanske något för bekväma för att ta den jobbiga närmsta vägen på mål. Ifjol förlorade vi med 1-0 i kvarten mot Timrå, eller om det var i semin.

timrå hade typ 5 skott på mål och MODO 25. Det kanske känns igen från våra äldre förmågor. Vi har vunnit skotten många gånger i år men ändå förlorat.

Modocupen är dock mycket roligt att se.

Lite kuriosa är att man varje år ser Mollas gamla mamma där varje år. Hon står där vid räcket och kollar hockey. Hon står där varje år, lika säkert som att röken stiger från Domsjö fabriker. Faktum är att hon t o m med dyker upp på MoDo FF:s matcher på sommaren. En riktig Modoit.
Kommentera

Sv: MODO-cupen
Martin S: Hägg har en riktig slägga. Ett av målen är ett slagskott från blå rätt upp i......
Kommentera

Sv: MODO-cupen
Martin S: Nu står Josefsson med i startuppställningen på swehockey, någon som vet vad som egentligen gäller?
Kommentera