1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1345577

Sv: MoDo - Timrå 110203
Björn W: Mitt första inlägg var saker som jag skulle vilja göra bättre. Inledningen hade ingenting med det att göra, utan var bara för att jag tycker att Modo igår var betydligt bättre än mot AIK, FBK och Brynäs i matcherna tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Timrå 110203
J F K: Ok, jag fick en känsla av att du tyckte att MoDo överlag hade gjort en bra match igår, när jag läste ditt första inlägg igår kväll med domarkritiken. Tempomässigt, vissa spelares vilja att spela fysisikt och när det gäller att våga ta avslut så var det bättre igår, jämfört med de tre tidigare matcherna du räknar upp, men över 60 minuter så räcker det ändå inte för att slå seriens jumbo.

Baserat på tidigare säsongers tabeller så bör MoDo nu, för att ha en realistisk chans på slutspel, ta minst fem trepoängare och gärna någon/några oavgjorda matcher vid full tid på de avslutande nio omgångarna. Det är den verkligheten som gör att jag har lite svårt för att se att det finns tid för experimenterande och tålmodigt väntande på resultat. Allt måste vinnas och alla poäng som tappas höjer drastiskt chansen för vår första kvalserie sedan 1990.
Kommentera