1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1357037

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
Nikki Nine: Man hade målsättningen att ta sig till slutspel, man budgeterade inte med det. Huruvida man spräckt budgeten eller inte för i år har jag dock ingen aning om, man kan ju bara gissa i och med de sena värvningarna men jag tror inte att det är speciellt mycket man kör över i såfall.

Modo kommer inte att bli bättre än så här så länge man har kvar den äldre stommen. I mina ögon är dessa spelare alldeles för långsamma för den moderna hockeyn, framför allt i den egna zonen när motståndarna får snurr.

Vad gäller plantskolan så kommer vi med säkerhet se ett par spelare från de egna leden inom ett par år det ser riktigt bra ut för de kommande årskullarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
qwertas:

"2. Är en plats i slutspelet/kvalserien en förutsättning för ett plusresultat?

Anders Trollsås, vd, Modo
2. Jo, det kan man säga. Ett slutspel är nog en förutsättning för ett plusresultat."
Kommentera

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
qwertas: Nej precis, det budgeterades väl inte med slutspel vad jag kan minnas? Jag tror inte budgeten är spräckt med speciellt stor marginal iaf. Modo har, till skillnad från tex Timrå och många andra lag, ett rejält eget kapital att ta av, så om vi klivit över med en miljon eller så går ingen under för det. Publiksnitt på 6200 och bra med intäkter hela säsongen.
Föreningen har av vad iaf jag förstår det en stabil ekonomi.
Kommentera