1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1357017

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
Petey21:

Nej, ingen har sagt att vi ska nöja oss med att vara ett lindansargäng, men vi har spräckt budgeten rejält i år och räknade med slutspel, vi missar det för tredje året i rad. Vi har nog inte så mycket val snart.

För att förtydliga, vi ÄR ett bottenlag i Elitserien och har varit det tre år i rad. Det är dags att föreningen förstår det. Först då kan man ta sig någonstans.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Luleå 2011-03-03
Nikki Nine: Man hade målsättningen att ta sig till slutspel, man budgeterade inte med det. Huruvida man spräckt budgeten eller inte för i år har jag dock ingen aning om, man kan ju bara gissa i och med de sena värvningarna men jag tror inte att det är speciellt mycket man kör över i såfall.

Modo kommer inte att bli bättre än så här så länge man har kvar den äldre stommen. I mina ögon är dessa spelare alldeles för långsamma för den moderna hockeyn, framför allt i den egna zonen när motståndarna får snurr.

Vad gäller plantskolan så kommer vi med säkerhet se ett par spelare från de egna leden inom ett par år det ser riktigt bra ut för de kommande årskullarna.
Kommentera