1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482865 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1382700

Sv: RE-building the future 2011/2012
Olle: Varför skulle jag vara ironisk? Verkligheten är att de spelare som tar steget över till NHL via Modo mer eller mindre lyckas. Sedan att de inte är lika många som de var för några år sedan är ju en helt annan diskussion. Föreningens varumärke är starkt i Nordamerika och ja, det har mycket med gårdagens exporter att göra. Du kan vända och vrida hur du vill, men faktum är att språngbrädan Modo kvarstår.

Självklart finns det andra vägar till NHL, men jag tycker det är helt rätt av Axelsson att våga gå till ett lag där det kommer ställas ännu högre krav på honom. Det tyder på en viss mognad. Killen vill ju bli bättre innan han gör ett nytt försök att slå sig in i NHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
h o c k e y : Det finns väl absolut ingenting som säger att modo kommer att ställa högre krav på Axelsson än vad någon annan klubb skulle göra?

Modos fokus har väl dom senaste åren varit precis samma som andra mindre klubbar, värva medelmåttor och satsa stora pengar på dyra, färdiga importer?

"Sedan att de inte är lika många som de var för några år sedan är ju en helt annan diskussion."

Det är ju inte alls en annan diskussion, det är ju exakt vad vi pratar om. Att man lika gärna kan ta steget över via någon annan klubb numera.
Kommentera