1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1449491

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

NikkiNine:

Personangrepp och smädelser brukas i regel då de sakliga argumenten tryter. Istället tar man den sista utvägen och försöker dra ner trovärdigheten hos sina meningsmotståndare genom att komma med förolämpningar. Det kan handla om allt mellan intelligens till utseende och klädsel. Denna metod rekommenderas i allmänhet inte av större retoriker.

Givetvis skulle jag kunna ägna min lediga tid åt att sitta och klippa ihop en film med alla indianare Pöck har gjort, men anser att min tid är något mer värdefull än så; Framförallt med tanke på vilken nivå du har valt placera diskussionen på. Du får helt enkelt respektera att jag tycker att Pöck slarvar i defensiven.

Sedan har ju Lehtivouri städat en del också...

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

Bad_Brett:

Det var snyggt. Finns det någon intelligent som håller med mig?

Vi har fortfarande chansen.

Kommentera

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

Bad_Brett:

Ursäkta att jag frågar, men är dina föräldrar rika? Du får skicka ett PM om du vill. Hade varit väldigt intressant att göra en jämförelse med en psykologistudie jag gjorde för några år sen.

Eftersom att jag ändå har lagt nivån så kan jag väl lika gärna fortsätta.

Jag är fruktansvärt trött på att du alltid försöker använda, i dina ögon, dina suveräna retorikkunskaper för att manipulera personer att tycka som du, eller att se dig som något sorts helgon, Tidigare har jag oftast skrattat åt dig men nu är det så tröttsamt så det är inte sant. Backa upp ditt skitsnack eller så kommer det att fortsätta såhär.

Kommentera