1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481894 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1449499

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

Bad_Brett:

Ursäkta att jag frågar, men är dina föräldrar rika? Du får skicka ett PM om du vill. Hade varit väldigt intressant att göra en jämförelse med en psykologistudie jag gjorde för några år sen.

Eftersom att jag ändå har lagt nivån så kan jag väl lika gärna fortsätta.

Jag är fruktansvärt trött på att du alltid försöker använda, i dina ögon, dina suveräna retorikkunskaper för att manipulera personer att tycka som du, eller att se dig som något sorts helgon, Tidigare har jag oftast skrattat åt dig men nu är det så tröttsamt så det är inte sant. Backa upp ditt skitsnack eller så kommer det att fortsätta såhär.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

NikkiNine:

Nu är det tydligen mina föräldrars bankkonto som är på tapeten, samt att du brukar sitta hemma bakom skärmen och skratta åt mina inlägg. Man behöver inte direkt vara professor i retorik för att ifrågasätta det tillvägagångssättet.

För övrigt börjar det där bli lite tröttsamt med alla människor som skall komma springades med sina psykologiböcker så fort jag tycker annorlunda. Ungefär som den gången jag fick reda på att det var händelser i min barndom som var förklaringen till varför jag inte trodde att det var växthuseffektens fel att vi hade så lite snö...

Jag måste ju vara en bortskämd snorunge som har fått allt jag har pekat på. Eller så fick jag aldrig någon uppmärksamhet som liten och lider därför av extrema hävdelsebehov. Eller också är det så enkelt att jag ser saker på mitt sätt och inte reflekterar så mycket över vad andra menar att jag ska tycka?

Att komma med personagrepp där man för in diskussionen på meningsmotståndarens intelligens, familjesituation eller dylikt, är alltid ett lågvattenmärke. I stridens hetta är det lätt hänt att man säger någonting dumt, men att inte kunna ge sig utan istället fortsätta att komma med gliringar, är givetvis helt förkastligt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: MoDo - SAIK 2011-12-11

NikkiNine:

DICK!!!!!

Kommentera