1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1464171

Sv: MoDo - Djurgården 2012-01-31

Bad_Brett: Ja verkligen, denna får dock ett hedersomnämnande av mig

"

Det roliga med det här är att Wesslau gav ett väldigt stabilt intryck medan Tellan faktiskt såg ut som gamla Gustaf. Skakig och flaxig så till den milda grad! Ändå kommer alla säga, "fan att vi inte har Tellan, kung som håller nollan". Tror fan att jag skulle ha en chans att hålla nollan mot nuvarande DIF. Snälla bjud in mig på en träning, snälla? Nilson prickar inte ens kortsidan, Tim skjuter i bröstet, Kyle skjuter löst, Honken får inte ens iväg nån puck, för let's face it, det är Honken, Otto skjuter som en femårig pundare, Sillen ramlar, Carlsson lägger pucken på benskyddet oavsett var jag har det någonstans, Kempe tror att han är Ovechkin men skjuter i själva verket som Ronnie Pettersson och avslutningsvis Tjärnqvist är tjock!
 
 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Djurgården 2012-01-31

spud:

Detta är min favorit:

"Hittade felet varför vi förlorade.

Vi tog Timeout. Monten står och chillar som vanligt på bänken. Zabel samlar grabbarna ger lite instruktioner. Han ser att Thomas bara står och vaggar och kollar på klockan. Han säger någonting i stil med "förbered backarna!". Thomas vaknar upp ur sin dagdröm om den jobbiga bussresan hem och viftar lite med armarna.

Se den sekvensen en gång till. Otroligt komisk, innan man visste hur det skulle gå"

Jag kollade på den igen och han har helt rätt. Montén står helt handlingsförlamad, tills Zabel säger åt honom. Sedan viftar han lite med ena armen.

Kommentera