1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1531275

Sv: Apropå ingenting...

Huge: Det är ganska stor skillnad på en intention och en överenskommelse. Tycker du att det är samma sak så blir det ju inte särskilt lätt att ha en diskussion om kontraktstekniska detaljer.

Hade Brynäs likt Frölunda och Modo kunnat motivera sin lockout-värvning pga skadeskäl hade saker och ting varit frid och fröjd. Nu var inte fallet så och vägrar man inse och acceptera att Brynäs kommer att få kritik för detta så är det bara att gratulera/beklaga.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Dirigo: klart de värvat honom p g a av skador? Där har du fel. Men det är fortfarande i mina ögon en felaktig värvning om man ska följa HL:s beslut.. Varför man nu ska följa det när det är olagligt. Allt för att klappa Loob medhårs.
Onödigt dock att man försökt dölja outklausulen
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Dirigo: Lek med ord. En tyst överenskommelse ingås ju därför att man har intentioner, då avtalet inte är juridiskt bindande.
Där har du kopplingen mellan de båda orden, svårare var det inte.

"Hade Brynäs likt Frölunda och Modo kunnat motivera sin lockout-värvning pga skadeskäl hade saker och ting varit frid och fröjd."

Nog tycker jag att långtidsskadan på Dennis Persson, den enda back vi värvade som ersättare till både Ekholm och Andersén, isf kan rubriceras som ersättning pga skadad nyckelspelare.
Även om det mer är en indirekt ersättning sas.

Kommentera