1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481802 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1531892

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01
Berka: Nyström mfl är så inåt h-e långt borta från att lira i ES med tanke på hur dom spelade ikväll. 0-6 efter två perioder emot Timrå och det var rättvist.

Nyström skulle jag bänkat omedelbums en bit i i 2:a då MoDo kommer 3mot1 och Nyström som för in pucken på högerkanten INTE passar till nån utan bromsar in vid stolpen och försöker virka in den.

Nä det är faktiskt lite illa ställt med J20. Talanger och skills finns det gott om. Men det saknas spelfördelare och som "lag" är dom rätt kassa när man möter bättre motstånd.
Det är mest bara soloåkningar och dribbel känns det som. Roligt att se när det går bra men...

Att det dessutom finns brister på ledarsidan är tydligt när men ser en match som denna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Salle: Man kan ju heller inte bedömma dom efter 1 match tycker jag, sen är J20 liksom j20 där går det mesta ut på dribblingar å sånt!

nyström visade ifjol att han har skills för att lira i es som ordinarie på sikt, sen måste man naturligtvis ta ett steg till. Ibland undrar man ju om vissa i A laget faktiskt borde platsa bättre i j20 tex.

Sen tycker jag modo måste våga satsa lite mer på dessa unga för annars kommer dom stanna i utvecklingen alla mattias hellström eller byta klubb.

Nu ska jag absolut inte påstå att modo inte satsar något alls då man har byström,hägg och hari i truppen, men det skulle va riktigt skoj att se bengtsson och possler lite i denna miljö oxå, men det kommer nog vid ev. skador osv.

För övrigt tror jag vi vinner ikväll, jag kan bara inte tro att vi ska ha sådan oflax igen, ska vi säga första målet vinner.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Salle: Hos de kulturlösa är det frågetecken för Arlbrandt samt att förstakeeper Engstrand inte är med pga ledbandsskada.

Detta innebär att man högst sannolikt ställer Andreas Andersson i kassen som har långt ifrån någon imponerande svs% hittills i serien.

Utöver detta har LHC, i vad som bör kunna tillkännages som synnerligen dålig tajming, blivit av med sin julgris med mindre än två månader kvar till julgranspyntningen. Skönt att slippa honom.

Senast torskade man med 0-5 hemma mot HV71.

Kommentera