1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1531961

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Salle: Man kan ju heller inte bedömma dom efter 1 match tycker jag, sen är J20 liksom j20 där går det mesta ut på dribblingar å sånt!

nyström visade ifjol att han har skills för att lira i es som ordinarie på sikt, sen måste man naturligtvis ta ett steg till. Ibland undrar man ju om vissa i A laget faktiskt borde platsa bättre i j20 tex.

Sen tycker jag modo måste våga satsa lite mer på dessa unga för annars kommer dom stanna i utvecklingen alla mattias hellström eller byta klubb.

Nu ska jag absolut inte påstå att modo inte satsar något alls då man har byström,hägg och hari i truppen, men det skulle va riktigt skoj att se bengtsson och possler lite i denna miljö oxå, men det kommer nog vid ev. skador osv.

För övrigt tror jag vi vinner ikväll, jag kan bara inte tro att vi ska ha sådan oflax igen, ska vi säga första målet vinner.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Berka:

Men du kan väl inte påstå att Modo inte satsade på Mattias Hellström?

Han spelade totalt 123 matcher i A-laget som forward, utan att lyckas göra ett enda mål. Det tycker jag faktiskt är anmärkningsvärt!

Så nog tycker jag att han fick chansen, men det kanske inte riktigt var så du menade?

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Linköping HC 2012-11-01

Berka: Nog tycker jag att det ser ut som om J-20 har ett väldigt ostrukturerat anfallsspel. Det är väldigt mycket tuta och köra och väldigt få kombinationer.

Sedan ska man komma ihåg att Modo har den yngsta truppen och spelar med det yngsta laget, vilket gör att det ofta inte blir lika strukturerat då spelarna inte hunnit ta åt sig lika mycket av spelsystem och liknande.

Men, nog tycker jag att det finns viss fog för oro när det gäller det taktiska.

Kommentera