1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479974 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1533060

Sv: Timrå - MoDo 121103
Blake: Jag är orolig för Skröder eftersom jag inte tycker att Spina fungerar i den formationen. En härligt rivig spelare med näsa för målet som tyvärr har på tok för hög felprocent i passnigsspelet, är för klen i närkampsspelet och är för oberäknelig i positionsspelet. Det är dags för Uffe att testa någon annan där nu. Kanske kan Spina dessutom få fart på en annan formation? 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103

Wayne Gresky: Spina bör flyttas på, helt klart. Han må ha sina fördelar, men han passar inte i närheten av ihop med de andra två. Trion har grubblat, ritat och diskuterat hela säsongen utan att hitta något som liknar en kemi, så trots Spinas ändå fina poängproduktion så får han kedjan som helhet att snubbla. 

Bara hoppas att det inte krävs att plocka hem Nicky D för att få en förändring (även om det såklart vore trevligt, det ska sägas) Jobbigt att inte kunna slå bort känslan av att Uffe gör en Henrik 2.0 med Spina, som sägs vara en god vän till familjen.

Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103

Wayne Gresky: Detta är min personliga åsikt: Jag tycker inte sundström och skröder tillhör toppskiktet i Es längre, jag hade inte förvänta mig de heller kanske med tanke på deras ålder osv. jag tycker susse ser trögare ut än vanligt och hans patenterade glida upp bakom och snärta upp klubban på motståndarna lyckas inte så ofta längre, skröder ser högst otränad ut ibland och måste ha en felpassningsprocent på 85% och har börjat allt som ofta slänga blinpuckar jäms med offensiv blå. Spina är en spelare som med fart är en av es snabbaste forwards, dock är hans skriskoåkning ofta ett problem då skröder/sundström mer och mer spelar hockey stillastående, Danielsson var ett bättre komplement då han smällde på och kunde vinna puckar medans spina är lite för klen. 

jag skulle inte ha något emot att man särar på susse och skröder i hopp om att få igång trumpinnarna igen, alt. smäller in nagy där.

Kommentera