1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1533062

Sv: Timrå - MoDo 121103

Wayne Gresky: Detta är min personliga åsikt: Jag tycker inte sundström och skröder tillhör toppskiktet i Es längre, jag hade inte förvänta mig de heller kanske med tanke på deras ålder osv. jag tycker susse ser trögare ut än vanligt och hans patenterade glida upp bakom och snärta upp klubban på motståndarna lyckas inte så ofta längre, skröder ser högst otränad ut ibland och måste ha en felpassningsprocent på 85% och har börjat allt som ofta slänga blinpuckar jäms med offensiv blå. Spina är en spelare som med fart är en av es snabbaste forwards, dock är hans skriskoåkning ofta ett problem då skröder/sundström mer och mer spelar hockey stillastående, Danielsson var ett bättre komplement då han smällde på och kunde vinna puckar medans spina är lite för klen. 

jag skulle inte ha något emot att man särar på susse och skröder i hopp om att få igång trumpinnarna igen, alt. smäller in nagy där.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå - MoDo 121103
Berka: Skröders blindpuckar längs blå är väl knappast något han lärt sig i år direkt?
Hans favorit egentligen är ju att stå i hörnet med ryggen mot banan och kasta in puckar i slottet. I egen zon alltså.

Sen tkr jag vi ska minnas att Skröder är fan inte så gammal. Iofs lever han mkt mer på fysik än Susse.

Sen vill jag även påstå att ingen av dessa gått ner sig så mkt till i år jämfört med Sveriges (nog) mest älskade spelare. Davidsson den stackarn är ju tok slut...(inte för att det har med saken å göra, ville bara flika in det :-))
Kommentera

Sv: Timrå - MoDo 121103
Berka: Ett forum går väl ut på att man ska ge sin personliga åsikt? :-)
Kommentera