1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1543596

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Icing-Ove: HL:s tillägg riktat specifikt mot lockoutade spelare ska mao ses som en konstruktion som tillkommit i ett speciellt läge (force majeure), dvs inför risken av en lockout och invasion av spelare som ingen egentligen vill ha.
Det är mao fel att blanda in den allmängiltiga regeln om förbud mot korttidskontrakt överlag, oavsett vilka spelare det gäller, även om den regeln självfallet alltid ska gälla.

Jag ställer mig dessutom lite frågande inför ert argument om att ersätta en långtidsskadad nyckelspelare.
Påhlsson verkar vara tillbaka inom kort, är 3 månaders frånvaro verkligen att betrakta som en långtidsskada?
Var går isf gränsen?
Gick det inte att hitta nån annan ersättare, som inte var lockoutad från NHL?
Känns som att den gode Uffe iaf inte lagt speciellt många strån i kors för att försöka hitta en ersättare som övriga lag varit nöjda, sett till överenskommelsen man haft. 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Huge: Varför ska Uffe hitta en ersättare för? Det är väl inte hans jobb?
Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Huge: Om du anser att tre femtedelar av seriespelet är en korttidskada så.

Men gör som du brukar. Ta reda på vad Brynäs ledning anser. Gå förslagsvis in i nyhetshistoriken på Brynäs hemsida. Titta efter när Brynäsledning har använt sig av termen långtidsskadad. Sedan har du din åsikt klar och kan försvara den in i evigheten.

Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Huge:

Att missa mer än hälften av matcherna på en säsong för en skada måste väl ändå räknas som en långtidsskada? Men det är Hockeyligans problem att man inte har definierat vad som är en långtidsskada och vad som är en nyckelspelare och något man kanske bör se över till framtiden.

Mycket av problematiken denna säsong hade kunnat undvikas om det funnits mer tydlighet i överenskommelser och beslut. Vi märker själva hur olika klubbar, personer i klubbarna, personer i nämnder m.m. gör olika tolkningar och alla är lika övertygade om att deras version är rätt. Detsamma med oss fans som har stenkoll på juridiken och vad som händer bakom kulisserna.

Kommentera