1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1557939

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

J F K: just denna historia tror jag skulle bli rena DYNAMITEN. Men att bli vald först, kan det så mkt dynamit?

O spelare som INTE ger allt, utan att googla, men jag vill minnas att hrr Wernblom inte ville spela mer, genom att crosschecka Jämtin grundligt sittande på honom, o därmed bli ledig för fjällfiske för ett antal år sen. (BJ elr nån, när var det? )

Färjestad har ju närmast haft som praxis att "släppa" vilka spelare de gjort klart med, gärna i blivande motståndarlag genom åren.

Visst har väl NHL klara regler, när o hur man får snacka med/värva spelare o ledare? Nåt för Hockeyligan att ta tag i? Eller har de inte tid, måste reda ut cirkus LockOut , de kommande åren? Pajas-förening, utan muskler o vett!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

zigge:"men jag vill minnas att hrr Wernblom inte ville spela mer, genom att crosschecka Jämtin grundligt sittande på honom, o därmed bli ledig för fjällfiske för ett antal år sen. (BJ elr nån, när var det? )"

Har inte varit in här och läst på ett tag eftersom jag under några dagar varit tvungen att jobba på arbetstid! ;-) Frågade du mig? Wernblom avslutade sina två sista slutspel med MoDo som avstängd. Under comebacksäsongen såg han till att bli avstängd i kvarten mot Timrå. Den första sejouren i MoDo tog slut mot, som du skriver, HV i slutspelet. Eftersom Werner drog till Västerbotten efter det så måste det väl ha varit säsongen 03/04!?

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

zigge: Problemet med en mer uppstyrd övergångsregelverk i ES är att vår ankdamm är så liten. Om Näslund ringer och snackar med sedinarna och snackar med dem vad är problemet?
Och våra ES spelare som vill ha klart vart de ska spela nästa säsong får inte prata med en annan ES klubb, men ingen kan hindra dem från att prata med en KHL klubb eller lag från finska ligan. Vi kan inte införa ett sånt regelverk då vi inte är högst i näringskedjan.

Tror inte du tänkte igenom det förslaget helt och hållet innan du snackar om vem som är pajas eller inte.

Kommentera