1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1560037

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12
J F K: När ska man dra strecket då? När ska en spelare anses ha passerat zenit i tillräcklig utsträckning för att man ska kunna ta ett värdigt avsked?
Jag tycker att denna duo förtjänar ett värdigt avslut och inte lämna med flaggan på halvstång.
Sen finns det ekonomiska orsaker till mina åsikter. Det är inte så ofta spelare går med på att kapa sin lön till en mer marknadsmässig lön. MODO har inte råd att ha gamla och för dyra spelare på kontrakt samtidigt som man ska försöka locka till sig nya attraktiva spelare. Vi kan inte ha både och, det är ofta där som supportrar gentemot sportchefer/GM skiljer sig. Den ansvariga har en ekonomisk verklighet att förhålla sig till, medan en supporter har inte det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12

spud: Ja, vad är en marknadsmässig lön på en som kommer topp tio i hockey VMs poängliga? Thoresen, Zäta, Malkin och de övriga. Misstänker att Skröder är snäppet under dem, men rätta mig om jag har fel.

Passera Zenit??? Lidström passerade väl zenit när han var 32 ungefär. Åtta år senare är han en Norris-kandidat och tio år senare står ägaren i en av världens på senare år mest framgångsrika klubbar på sina bara knän och ber honom göra en comeback.

Jag tycker att diskussionen är direkt löjlig. Motivera Skröder så får vi en väldigt kompetent spelare till ett väldigt bra pris.

Hela diskussionen handlar alltså om killen som leder vår interna poängliga?

Kommentera