1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1560012

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12

spud: Jag tycker att Susse och Skröder var usla igår.

Jag tror inte alls att de behöver vara slut, absolut inte. Att resonera efter denna säsongen att man ska göra sig av med dem är i mina ögon vansinne. Skröder har många RIKTIGT bra år kvar om han har motiviationen och är skadefri. Ge honom förutsättningar och sätt press på honom så kommer han att vara ohyggligt mycket bättre än K Fopp flera år. Det var senast i våras som han kom före ALLA svenskar förutom Zäta i VMs poängliga.

De har inte varit bra och borde bänkats igår, men ta inga idiotiska beslut baserat på en mindre bra säsong. Skapa förutsättningar för att de kommer upp i kvalité istället.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12
J F K: När ska man dra strecket då? När ska en spelare anses ha passerat zenit i tillräcklig utsträckning för att man ska kunna ta ett värdigt avsked?
Jag tycker att denna duo förtjänar ett värdigt avslut och inte lämna med flaggan på halvstång.
Sen finns det ekonomiska orsaker till mina åsikter. Det är inte så ofta spelare går med på att kapa sin lön till en mer marknadsmässig lön. MODO har inte råd att ha gamla och för dyra spelare på kontrakt samtidigt som man ska försöka locka till sig nya attraktiva spelare. Vi kan inte ha både och, det är ofta där som supportrar gentemot sportchefer/GM skiljer sig. Den ansvariga har en ekonomisk verklighet att förhålla sig till, medan en supporter har inte det.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12
J F K: Jag TROR det faktum att det för första gången på flera år inte är någon streck dramatik på slutet som gör att S&S har svårt att tända till.
Väntar till slutspelet ja. Men är dom värdelös även där ser det ju mörkt ut.
Kommentera