1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480203 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1559982

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12

Lumber Jack: Susse och Skröder har burit detta lag sedan vårt guld, de har funnits där och stundtals varit våra enda glädjeämnen. Deras insats för klubben går det inte att klaga på nånstans.

Men när alla pilar pekar nedåt, då är det läge att bryta och gå vidare. Det finns inte längre den glöden kvar hos dessa grabbar för att motivera en förlängning. Någon gång kommer dagen när det är dags, och jag ser hellre att det sker en dag för tidigt än en dag för sent. Att ta en säsong till och de får utstå ett gatlopp hos supportrar när deras prestationer fortsätter att falla är inte värdigt dessa legender.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12

spud: Jag tycker att Susse och Skröder var usla igår.

Jag tror inte alls att de behöver vara slut, absolut inte. Att resonera efter denna säsongen att man ska göra sig av med dem är i mina ögon vansinne. Skröder har många RIKTIGT bra år kvar om han har motiviationen och är skadefri. Ge honom förutsättningar och sätt press på honom så kommer han att vara ohyggligt mycket bättre än K Fopp flera år. Det var senast i våras som han kom före ALLA svenskar förutom Zäta i VMs poängliga.

De har inte varit bra och borde bänkats igår, men ta inga idiotiska beslut baserat på en mindre bra säsong. Skapa förutsättningar för att de kommer upp i kvalité istället.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12
spud (och Berka): Jodå, jag vill inte se dem dö sotdöden på isen heller. Därför tycker jag att det är bra att vi nu har en ny leadingline som är de som kan bära laget i Susse, Ritola och Kempe kommande säsonger.
Kommentera