1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1559978

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12

Berka: Visst ska Skröder bänkas de gånger han inte kommer in i matcherna. Det går dock inte att blunda för det faktum att skytteligan ser ut så här, trots den sedvanliga bedrövliga säsongsstarten:

1  
Per-Åge Skröder
  RW   47   14 18

32

Susse snittar 0,5 p/match.

De har förvisso tappat i spelet 5-5, men den myckna speltiden har även sin förklaring i boxplay och PP, vilket de gör alldeles utmärkt. Skröder leder PP-ligan med 7 kassar. De har helt klart ett existensberättigande i truppen fortfarande.

 

 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12

Lumber Jack: Susse och Skröder har burit detta lag sedan vårt guld, de har funnits där och stundtals varit våra enda glädjeämnen. Deras insats för klubben går det inte att klaga på nånstans.

Men när alla pilar pekar nedåt, då är det läge att bryta och gå vidare. Det finns inte längre den glöden kvar hos dessa grabbar för att motivera en förlängning. Någon gång kommer dagen när det är dags, och jag ser hellre att det sker en dag för tidigt än en dag för sent. Att ta en säsong till och de får utstå ett gatlopp hos supportrar när deras prestationer fortsätter att falla är inte värdigt dessa legender.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Växjö Lakers HC 2013-02-12
Lumber Jack: dom har inte bara tappat i 5-5 spelet, ibland ser dom ju knappt ut att ens vara på isen.
Sundströms jobb vid 1 och 3:e målet är väl tydliga tecken på att han börjat slarva.
För 3 år sen hade susse avvärjt åslin på 1:a målet när denne skar in och på 3:an... Ja va fan står han bara kvar för och glåmar efter tek??!

Jag tycker inte skröder var hopplös igår, han jobbade på bra men kom liksom ingenvart, muller och susse var rätt starka orsaker till att den kedjan föreföll otroligt blek.

Jag förstår att man måste ge målskyttar speltid för att "få det att lossna" men jag tycker det var tjänstefel att bänka Bengtsson till förmån för alla i 1:a kedjan igår.
Kommentera