1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480952 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1595589

Sv: Invasion Ståplats Modo-Luleå 26/10

Bad_Brett:

Härligt match, skönt att man kunde bjuda publiken på bra underhållning nu när det äntligen var fullsatt. 

Blev speciellt glad när man fick se Tambellinis skott, som man har väntat på det. Hoppas att han får mer och mer självförtrodende och börjar våga avlossa det lite oftare. Tycker ofta han kommer till skottlägen men väljer att söka pass eller göra nått annat istället för att trycka iväg den på mål.

Hensick visar upp sitt spelsinne och att han har fina händer, där gäller det nog att få upp kondisen så han orkar hålla nivån hela matcherna. Tycker han ser rappare ut och mer delaktig ut för varje match som går, men sedan mattas han av. Sedan lider den kedjan av att dras med Spina, den skulle må bättre av en ny tredjelänk, varför inte Hedberg t.ex? 

Spelet ser bättre och bättre ut, jämför senaste insattserna jämfört med de första matcherna, är som natt och dag. Tänk också på att vi har två bra spelare på skadelistan i Ritola och Joonas så där har vi lite sparkapital. Boxplay, försvarsspel och hur man tar sig ur zon ser ut som natt och dag jämfört med i början av serien. Får vi till vårt PP samtidigt som vi kan fortsätta med ett bra BP så kommer detta bli riktigt bra.

Kul att höra kommentatorerna prata om stämningen i arenan, bra jobbat av alla som var där och bidrog.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Invasion Ståplats Modo-Luleå 26/10
Vår fina BP svit sprack ju tyvärr ikväll! Redig filmning på den utvisningen dock...

Riktigt härlig stämning i arenan!! :-)
Kommentera