1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482251 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1645661

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Varken du eller jag har en aning om vad som egentligen ligger bakom såna här historier, man måste vara oerhört insatt för att kunna dra några säkra slutsatser om vem eller vilka som uppträtt ohederligt och vilka som är oskyldiga sas.
Säg så här: det är ytterst sällan bara den enes fel när två träter.

Sen var ordet "'ärlighet" kanske lite fel ordval och nåt som kan missförstås.
Jag menar att han verkar vara en öppen och rak person som rakt ut säger vad han tycker, dvs ärlig i den meningen och inte i bokstavlig mening, dvs att han aldrig skulle ljuga eller vara oärlig.

Kan som sagt inte uttala mig om hans ev svek mot er eller några andra, mkt möjligt att det stämmer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Huge: På allvar, sluta trolla. Du har väl också fått nya kollegor på jobbet, och har du någonsin fått en ny chef och dömt ut denne(som dessutom är ny i branschen) så offentligt som Salo gjort efter nån månad. Då har du ett tålamod som får en 5åring på julafton att framstå som kolugn. 

Salo framstår som en 3åring och visst hade det hänt engång att han gjort sig omöjlig i en klubb. Men han har ju gjort så i 3 av hans senaste 4(?) jobb. 

Jag får en känsla att Salo vill sluta medan laget fortfarande är i eliten och han försöker enbart hitta en syndabock då han själv inte vågar ta steget. Han försöker sluta på topp men har inte personlig kapacitet att stå upp och säga att han slutar. Utan han vill skylla det på någon annan, som han förmodligen haft en konflikt med och vill skicka in en kniv i ryggen det sista han gör.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Huge: Jag har inte uttryckt mig i själva sakfrågan. Jag vet inte vems fel det var. Jag har ingen aning om Kruse var inne på det sportsliga eller om Salo ser spöken. Förmodligen var det väl en kombination där Kruse kände att Salo var på väg att gå över budget eller liknande, men det är en gissning.

Poängen är att Salo borde vara slipad nog att inte säga att Kruse inte går att samarbeta med och liknande. Med tanke på förra gången så borde han lärt sig att det inte gagnar någon att starta smutskastningskampanj i media.

Vi kan kanske vara överens om att Salo talar innan han tänker ibland och att det från sidan kan upplevas rätt uppfriskande? Likväl som att det är lite roande när det visar sig att Bert Robertsson skriker pajaser åt motståndarnas spelare efter matchen och är fullständigt oförstående till att Rönnberg faktiskt inte skriker förlöjligande saker till motståndarspelare. Inte så lite dagisnivå, men som sagt ganska uppfriskande.

Kommentera