1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482221 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1645666

Sv: Apropå ingenting...

Huge: På allvar, sluta trolla. Du har väl också fått nya kollegor på jobbet, och har du någonsin fått en ny chef och dömt ut denne(som dessutom är ny i branschen) så offentligt som Salo gjort efter nån månad. Då har du ett tålamod som får en 5åring på julafton att framstå som kolugn. 

Salo framstår som en 3åring och visst hade det hänt engång att han gjort sig omöjlig i en klubb. Men han har ju gjort så i 3 av hans senaste 4(?) jobb. 

Jag får en känsla att Salo vill sluta medan laget fortfarande är i eliten och han försöker enbart hitta en syndabock då han själv inte vågar ta steget. Han försöker sluta på topp men har inte personlig kapacitet att stå upp och säga att han slutar. Utan han vill skylla det på någon annan, som han förmodligen haft en konflikt med och vill skicka in en kniv i ryggen det sista han gör.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
spud: Salo har finska rötter och där tror jag mkt av förklaringen ligger, utan att ha några mer vetenskapliga belägg för saken.
Han är rak och säger vad han tycker utan att tänka på konsekvenserna, som det känns.
Tror inte så mkt på att han är så väldigt beräknande och manipulerande som person, mkt kan också bero på att personkemin inte funkar mellan vissa personer.
Lägg till att han säkert är en riktigt envis tjurskalle, och det kan bli problem.
Kommentera