1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482189 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1645704

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Så du tror att Salo är den enda som upptäckt att Kruse är trouble? Att en hel styrelse är helt förblindad så de kan inte se hur deras VD agerar? Tycker du att ens personal ska få avsätta sin chef när det passar? 

Salo är ytterst omogen om han inte klarar av att sammarbeta med Kruse, att han dikterar vilkoren för sin chef är ytterst tramsigt.  
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
spud: Svårt att sia om vem som är omogen: Kruse, Salo eller styrelsen.
På mig verkar det som att Salo lessnat efter att Kruse underminerat dennes arbete eller på annat sätt gjort Salos jobb svårt.
Borde rimligtvis ligga ganska djupa motsättningar bakom det hela och sen har styrelsen inte kunnat hantera situationen på ett bra sätt.
Känns som att dom valt Kruse före Salo och det kan mkt väl finnas goda skäl till det.
Det vi vet är att Salo gjort ett riktigt bra jobb under 4 år och ledningen måste ha väldigt goda skäl till att isf sparka ut Salo.
Om det nu inte är så som Salo själv säger: han ställde ett ultimatum och ledningen fegade ur och valde hellre Kruse, som har en post där det rimligtvis borde vara lättare att hitta en ersättare än vad gäller sportchefsjobbet.

Självklart inte.
Vänd på steken: tycker du att ens chef ideligen ska lägga sig i en annan chefs jobb och komma med oönskade råd när det passar?

Finns nog många bottnar i det här och som vi inte känner till, jag väljer iaf att inte lägga hela skulden på bara en person.

Kommentera