1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480445 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1646434

Sv: Silly season
ULTIMAVICI: Den som väntar på att vi ska landa in någon Messias kommer bli besviken om vi så väntar till deadline, de pengarna har ju samtliga inblandade förklarat att de inte finns.

Men det är klart att man är lite orolig över hur det ska gå de matcher som är nu under JVM. Får inte riktigt ihop ekvationen.
Men att tro att lagets ledning sitter nöjd i båten bara för att de inte värvar eller att de är handlingsförlamad tyder bara på egen okunskap. De spelare som varit på marknaden och passat efter ekonomisk kostym har varit spelare i klass med Conny och Steen, inga spelare som kan lyfta oss och definitivt ingen jag hade lagt mina sista slantar på om jag suttit i Perras otacksamma sits.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
spud: Är nog ingen som tror att det inte arbetas på att värva, dock kommer kraven öka ju längre tid det tar, värvar man in en spelare om ett par veckor som lika väl kunde värvats tidigare blir nog flertalet supportrar besvikna med all rätt. Tror nog att det kommer att komma in en klasspelare med SHL mått mätt, om det lyfter laget? Kanske...
Kommentera