1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480476 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1646479

Sv: Silly season
Steken84: Men berätta för mig och alla andra hur Modo på den rådande spelarmarknaden där varje individ har så många alternativ och när man väl lyckas hitta rätt så försvinner de till någon som kan betala mer, ex kabanov, och med den begränsade budget och organisation Modo har ska göra?

Sitt inte hemma och runka fram ord som bättre scouting ligga i framkant och värdelös sportchef. Utan berätta hur du tycker det ska gå till rent praktiskt.

Utan att ha som ambition att låta som huge, så är det fan ett svårt jobb att ha elitseriens näst lägsta budget i en ort som inte drar till sig spelare självmant och med ett vikande publikunderlag att locka till sig spelare av den högsta kalibern. Och när dessutom ahnelöv som är den bäst betalda inte kunnat spela förrän de senaste matcherna så är det rätt tungt, vi har inte råd med sånt.

Så skippa flosklerna, sätt dig in i marknaden och förutsättningarna och kom med nåt konkret och inte bara floskler som varje jävla troll till supporter utan kunskap kommer dragandes med vid motgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Vilket jävla grinande om dåliga förutsättningar, VDn gick ju ut och berättade att Linköping bara har 1 miljon mer än Modo i sin spelarbudget den här säsongen.

Många här verkar ha samma looser mentalitet som Svartvadet förmedlar, det är synd om mig jag har inga pengar blablabla.

Inse att anledningen är att Svartvadet gjort ett värdelöst jobb med de pengar som finns att tillgå, det är enkel matematik, han har helt enkelt värvat dåliga spelare.
LHC värvar Jeff Taffe, Svartvadet värvar Nättinen.
Tyck synd om han ni, det är bara patetiskt.
Kommentera

Sv: Silly season
spud: Ärligt talat så har jag ingen aning om hur modo sköter sin organisation/ekonomi. Jag har inga kontakter på insidan som de flesta här verkar ha. Min pappas morbrors systers väns farmor känner nån som vet nått bl a bl a. Jag läser mycket i medier och på olika forum men kan lägga ihop ett och ett. Kan ju inte säga att jag sitter hemma och jublar när modo går så dåligt som dom gör. Men det kan ju ni som sitter på all korrekt info göra då.

- varför värvar vi bredd som spets?
- varför har vi så usel ekonomi?
- varför har vi seriens sämsta powerplay år efter år?
- varför har man så dålig kommunikation till fans?

Efter i stort sett varje match så ställer man sig frågan: vad fan är det frågan om????
Kommentera

Sv: Silly season

spud: Inte för att vara negativ, men......

Det svikande publik underlaget kan ju förmodligen ha med de 6 års kräftgång i nedre

delen av tabellen, rekord förluster i rad(timrå sedan), hemma statestik som suger!

Man har pratat sedan serien i år börgade att man hade pengar till fler spelare ,

man börgar serien med flera helt oskrivna kort som kommer skadade eller ny opererade som knappast kan göra sig själv rättvisa.

man visar total handlings förlamning i att skicka iväg o ta in nya spelare förutom 

 Ritola som i alla fall har en potensial i sig,(det har han väl visat )

svårt att fylla lyan? jag tycker det har varit fantastiskt mycket folk efter vad laget presterat!   Modoit i 35 år så man har varit med om en nerflyttning, det är inget man vill uppleva igen

Kommentera