1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480475 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1646491

Sv: Silly season
Vilket jävla grinande om dåliga förutsättningar, VDn gick ju ut och berättade att Linköping bara har 1 miljon mer än Modo i sin spelarbudget den här säsongen.

Många här verkar ha samma looser mentalitet som Svartvadet förmedlar, det är synd om mig jag har inga pengar blablabla.

Inse att anledningen är att Svartvadet gjort ett värdelöst jobb med de pengar som finns att tillgå, det är enkel matematik, han har helt enkelt värvat dåliga spelare.
LHC värvar Jeff Taffe, Svartvadet värvar Nättinen.
Tyck synd om han ni, det är bara patetiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
McFire: Det är ingen här som varken uppvisat loosermentalitet eller tycker synd om någon. Däremot tror jag inte att vi har en trollkarl till sportchef. Han har vissa förutsättningar, och han har inte lyckats så bra. Men att tro att allt hade blivit bättre med vem som helst annan än honom är bara naivt och skulle sätta oss i ett prekärt läge då vi skulle få sparka varje ny sportchef 3månader in i säsongen då det visar sig att vederbörande inte kan trolla med knäna.

Svarten har potential att bli bra, men jag tror inte någon ny sportchef kommer vara perfekt från dag ett. Orkar han hänga i och lära sig av sina misstag har vi en sportchef som brinner för Modo och är erfaren i många säsonger framöver.
Kommentera

Sv: Silly season
McFire: Är boende i Linköping och har gamla kollegor som jobbar på en firma som anlitas av LHC för skatteplanering, löpande bokföring och bokslut. Att LHC har en budget som ligger på 1 miljon över Modos kan stämma, dock är den överskriden så det sjunger om det... Det kommer bli röda siffror för dem oavsett hur långt de når i ett eventuellt slutspel. Så vi får nog inte jämföra oss med dem.
Kommentera

Sv: Silly season

McFire: Tur att ni inte håller på Crystal Palace i premier league. Undrar om deras fans sitter och snyftar över att United värvade di Maria när de bara fick bottenskrap som vanligt. Kanske ett djävla gnäll om olika förutsättningar från Palace ledning där också...

Förra säsongen tog man hit Hensick som stod högre i kurs hos alla lag än Taffe med få undantag. Då var det ett djävla gnäll då också.

Spud, tyvärr kommer det nog alltid gnällas och grinas varenda år vi inte vinner guld.

Kommentera