1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480415 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1646505

Sv: Silly season
McFire: Det är ingen här som varken uppvisat loosermentalitet eller tycker synd om någon. Däremot tror jag inte att vi har en trollkarl till sportchef. Han har vissa förutsättningar, och han har inte lyckats så bra. Men att tro att allt hade blivit bättre med vem som helst annan än honom är bara naivt och skulle sätta oss i ett prekärt läge då vi skulle få sparka varje ny sportchef 3månader in i säsongen då det visar sig att vederbörande inte kan trolla med knäna.

Svarten har potential att bli bra, men jag tror inte någon ny sportchef kommer vara perfekt från dag ett. Orkar han hänga i och lära sig av sina misstag har vi en sportchef som brinner för Modo och är erfaren i många säsonger framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season

spud:

Jag tror faktiskt Svarten kommer bli bra som sportchef om han får fortsätta på jobbet, det är bara det att han saknar erfarenhet än, hans första säsong med det jobbet så såna saker som hur man hanterar media rätt och sånt där sitter inte riktigt som det ska än.

Markus var ju inte den bästa  med just media heller och var många frågor som Svarten gör misstaget och svarar på som Markus bara hade sagt ingen kommentar på.

Och nu kanske det inte var smartaste valet och köra på Svarten istället för en erfaren sportchef medans man är i ekonomisk kris utan kanske varit bättre och vänt på ekonomin först och få igång den och sen ta in Svarten men alla kan göra fel. :)

Redigerad kommentar

Kommentera