1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482215 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1650847

Sv: MoDo Hockey - Brynäs - 2015-01-06
Amitiel: Lik f.rbannat så har man bytt ut en tränare med kompetens för att ta in en annan typ av tränare som definitivt inte besitter samma kunskap i den taktiska biten. Alla klagade på transatlanterna ifjol inklusive barry smith men finge jag välja mellan gradin och smith vore valet ganska enkelt. Klockren artikel av Garpenlöv i Ab.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Brynäs - 2015-01-06
jämtland: Snälla, referera aldrig till Garpenlöv. Min 2 åriga son har bättre slutledningsförmåga och taktiskt är dem ungefär på samma nivå. Garpenlöv skiter ur sig krönikor och tyckanden utan att någonsin visa prov på analytiskt tänkande eller visa på data som stödjer hans resonemang.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Brynäs - 2015-01-06

jämtland: Tyvärr kan jag meddela att Garpenlöv inte har särskilt mycket insikt varför. Jag vet inte heller, men att som Garpenlöv kasta ur sig någonting som man inte har det minsta aning om känns inte värdigt en "expert". Bättre om Roos eller Wennerholm skrivit den artikeln...

På vilket sätt tycker du att Anders besitter den kunskapen? I Skellefteå var det väl Robertsson som körde sitt eget race och styrde upp defensiven exempelvis. Vad har Anders gjort på den punkten?

Att han sågar assisterande tränare är iofs ingenting konstigt. Jag har också ifrågasatt deras rutin och kompetens.

Kommentera