1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482398 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1651331

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

Bad_Brett:

Hela laget samlat? Ja hela laget var ju verkligen det efter 3 mot 1:an vi fick emot oss. Hade det varit annorlunda tycker du ifall dom satt läget direkt i sin 3 mot 1 kontring?

Sluta klaga på spelare, det är bara bortförklaringar från din sida.

Jag säger det igen domarens miss är en anledning till att vi släpper in 2-1 eftersom vi får en 3 mot 1 kontring mot oss, men vi förlorar matchen för att vi gör mindre mål än Växjö. Vart i detta ligger bortförklaringen? 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

Rytter:

Det är klart att det hade varit mer uppenbart då, annars kan du ju hårddra det hur långt som helst:

- Det var linjemannens fel att vi släppte in mål! Hade han inte blåst den där felaktiga icingen, hade vi hunnit byta! Då hade inte Samuel Påhlsson fått mjölksyra och tvingats till att ta en hakningsutvisning i bytet efter. Då hade vi inte drabbats av boxplay och då hade aldrig William Nylanders lårkaka hunnit svullna upp, Då hade vi inte blivit tvungna att kasta in Donald Brashear och då hade Donald Brashear aldrig sucker-punch:at en motståndare i bakhuvudet. Då hade vi sluppit spela boxplay igen och då hade Jonas Ahnelöv aldrig fått ett skott på foten. Och då hade vi sluppit ge Nichlas Torp extra istid... och då hade det inte blivit mål! 

Kommentera