1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482392 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1651351

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

Rytter:

Det är klart att det hade varit mer uppenbart då, annars kan du ju hårddra det hur långt som helst:

- Det var linjemannens fel att vi släppte in mål! Hade han inte blåst den där felaktiga icingen, hade vi hunnit byta! Då hade inte Samuel Påhlsson fått mjölksyra och tvingats till att ta en hakningsutvisning i bytet efter. Då hade vi inte drabbats av boxplay och då hade aldrig William Nylanders lårkaka hunnit svullna upp, Då hade vi inte blivit tvungna att kasta in Donald Brashear och då hade Donald Brashear aldrig sucker-punch:at en motståndare i bakhuvudet. Då hade vi sluppit spela boxplay igen och då hade Jonas Ahnelöv aldrig fått ett skott på foten. Och då hade vi sluppit ge Nichlas Torp extra istid... och då hade det inte blivit mål! 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

Bad_Brett:

Vadå hårddra det? Det de flesta här konstaterat är att domaren gör en grov miss som leder till att Växjö kontrar 3 mot 1 och sedan sätter 2-1. Sedan är det du som börjar grina över bortförklaringar.

Har du sett några bortförklaringar till att vi förlorade matchen? Är det någon som skyllt förlusten på detta?

Varför sitter du ens här och diskuterar under match? Själv gör jag det för att det är intressant att allt analyseras, så väl som vårt spel, våra spelare, våra motståndare och domarens misstag. Och detta har inget med bortförklaringar att göra.

Och vid just Växjös 2-1 mål missade domaren matchens klaraste utvisning, det är fakta och handlar inte om bortförklaringar till förlusten.

Kommentera

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Bad_Brett: Nu är du ju bara löjligt.
Kommentera