1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482295 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1651366

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

jämtland:

Tycker att vi efter matchen kan konstatera:

-Carlsson är bättre än Roche, Roche har för tillfället inte en plats i laget. Även Runesson ligger före honom

-Kedjorna fungerar bra, känns mer balanserade nu, när Possler är tillbaka så sätt in honom med Kempe och Flanagan istället för Hari

-Påhlsson är stabil och är sådär tung och stark att möta som man vill se honom när han skickar in folk i sargen och håller undan motståndare. Tycker han höjt sitt spel efter hans "C" togs ifrån honom.

-Kedjan med Öberg - Nättinen - Nordgren är återigen bra, kul att dom får göra ett mål idag med

-När Djuse är tillbaka är det dags för Persson att börja på bänken

-Reideborn är nu våran förstamålvakt oavsett status på Ullmark. Reideborn ska stå tills han inte orkar mer eller tills han gör ett bottennapp

-Med spelet vi visade upp idag mot ett lag vi har haft svårt för har jag svårt att se att det lag som rankas som fyra i allsvenskan ska rå på oss i bäst av sju matcher

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Rytter: Det är klart att spelet igår såg bättre ut men det är inget som säger att laget kommer spela så i ett kval. Klart man ska vara positiv men de kan lika väl uppvisa ett spel som i bif-matchen. Jag ärdå inte lika säker på att modo kommer få det så lätt i ett kval.
Kommentera

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Rytter:

"-Med spelet vi visade upp idag mot ett lag vi har haft svårt för har jag svårt att se att det lag som rankas som fyra i allsvenskan ska rå på oss i bäst av sju matcher"

Det kan bli trean i Allsvenskan också, betänk att Djurgården slutade just trea i Allsvenskan förra säsongen. Jag tror inte att det blir någon lätt matchserie oavsett om det blir Modo eller Brynäs som tar den andra kvalplatsen (Leksand är självskrivna enligt mig).

Kommentera

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Rytter: Carlsson har mognat. Han var största säkerhetsrisken i laget innan han åkte, men nu gör han bättre avvägningar som i princip hela laget. Efter förra matchen var man oerhört nedslagen trots en poäng, men nu är man försiktigt hoppfull fast vi kammat noll.
Kommentera