1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482374 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1651369

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08
Rytter: Carlsson har mognat. Han var största säkerhetsrisken i laget innan han åkte, men nu gör han bättre avvägningar som i princip hela laget. Efter förra matchen var man oerhört nedslagen trots en poäng, men nu är man försiktigt hoppfull fast vi kammat noll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lajkers - Modo Hockey 2015-01-08

J F K:

Håller med dig angående Carlsson. Det har gjort honom riktigt gott att spela många minuter i Timrå. Undra ifall man inte i laget har pratat om läget och sagt "allt annat än kval är en bonus nu". Spelarna idag såg ju inte alls lika tyngda ut som i Brynäs matchen.

Sedan ser man ut att ändrat lite i spelet, tycker man försöker att stänga mitten bättre och inte forecheckar så huvudlöst som tidigare och där går bort sig. Samma sak i egenzon, inte samma våldsamma överbelastning mot en sida som tidigare som lämnar motsatt sida helt öppen. BP såg ju också bra ut idag jämfört med tidigare, vi stressade och satt press i rätt lägen och krympte boxen och tog bort passningsvägar när vi inte hade chans att sätta press.

Vi gör en bra bortamatch, enda plumpen är vårt PP spel samt att vi inte får med oss poäng. Bygger vi vidare på detta och inte faller tillbaka i gamla synder så kommer oron för att gå in i ett kvalspel att släppa lite för mig iaf.

Kommentera