1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483640 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1691377

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Idag samlas laget för tester. Alla skall vara här nu utom Welch. Hoppas alla har sköt sin träning. Skall bli kul att se Skröder som har fått extra träning och se om han har blivit lite kvickare på rören. Förutom tester så lär laget hitta på diverse saker för att lära känna varandra bättre , det är ju ganska många nya spelare här.

Känns spännande, det här kan bli bra , mycket bra , kan gå riktigt illa också.

På plus sidan känner jag att..

. Många unga som borde kunna ta ett kliv i utvecklingen

. Många meriterade spelare

. En ny tränare som inte ser mellan fingrarna

. Känns som att det är positiva vindar i föreningen

Minus

. Håller målvakterna en hel säsong , eller är det vårat nästa nyförvärv?

. Många spelare med skador dom senaste säsongerna. Håller dom?

. Kommer Welch 15 matcher för sent. Han får mycket press på sig om laget haltar. Ahnelöv klarade inte riktigt av den press han fick på sig att leda laget när han var tillbaka.

. Kommer det att vara för många utländska spelare utan hjärta och stolthet för föreningen?

Det var iallefall längesen jag såg fram emot en säsong så mycket som denna. Jag tror detta blir bra, Tror på en placering runt 6-9

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Gusse:

Det är väl egentligen bara Önerud och Ahnelöv som man kan sakna. Inte ens dessa var man helt nöjd med. Förra säsongen var en mardröm rakt igenom (förutom sista fyra matcherna)

Det är också intressant att fundera på hur våra tunga förvärv kommer att vara. Byron är 38 år. Visst, statsen ser fortfarande mycket bra ut från Schweiz. Han snittade så sent som förra säsongen nästan en poäng per match.

Wilson kan mycket väl bli en dunderhit. Han gick otroligt bra i Riga med nästan en poäng i snitt, i KHL! På minussidan har han förra säsongen.

Ett förvärv kommer floppa. Det är nästan en naturlag. Jag hoppas verkligen att Huras lyckas få ihop laget så att ingen floppar. Det finns väl lite varningstecken för Witney. Han har väl varit på nedgång en en tid. Men man hoppas att detta är en tillfällig svacka som har med yttre omständigheter att göra.

Det finns potensial för oss att ha ligans bästa backpar, om de tre backförvärven faller väl ut.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Vem blir kapten för laget?
Tror att de unga kommer att blomma ut under året. Huras är nog den ledare som laget behöver. Inte någon " hallick" som dansat runt mellan olika försörjningsställen. Ska bara upp o se några matcher live i vinter.
Reideborn kommer att växa in i rollen, han kommer att få ett mkt bättre försvar jmf mot ifjol. Även om jag har varit negativ tidigare så har jag en positiv tro på detta lag.
Kommentera