1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482605 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1691418

Sv: Apropå ingenting...

Gusse:

Det är väl egentligen bara Önerud och Ahnelöv som man kan sakna. Inte ens dessa var man helt nöjd med. Förra säsongen var en mardröm rakt igenom (förutom sista fyra matcherna)

Det är också intressant att fundera på hur våra tunga förvärv kommer att vara. Byron är 38 år. Visst, statsen ser fortfarande mycket bra ut från Schweiz. Han snittade så sent som förra säsongen nästan en poäng per match.

Wilson kan mycket väl bli en dunderhit. Han gick otroligt bra i Riga med nästan en poäng i snitt, i KHL! På minussidan har han förra säsongen.

Ett förvärv kommer floppa. Det är nästan en naturlag. Jag hoppas verkligen att Huras lyckas få ihop laget så att ingen floppar. Det finns väl lite varningstecken för Witney. Han har väl varit på nedgång en en tid. Men man hoppas att detta är en tillfällig svacka som har med yttre omständigheter att göra.

Det finns potensial för oss att ha ligans bästa backpar, om de tre backförvärven faller väl ut.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hellge:En lite kul grej är att jag träffade Alexander Steen på Ulvön på fyllan och frågade honom lite om nyförvärven. Han hade inte så bra koll på dem, men berättade att Ryan Whitney är sjukt bra, riktigt grym värvning. Så det känns ju spännande att höra!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Gusse:

Sedan är det också ett måste att Hedman och Torp gör bättre ifrån sig. Speciellt Torp. Han är en gåta. Karln var den senaste säsongen världsmästare på att spela över sin förmåga. Han verkar ha för bra självförtroende för sitt eget bästa.

Jag tror fortfrande att Torp skulle kunna vara en habil SHL-back om han fick skarpa direktiv att göra et han är bra på. Huras måste få honom att spela enkelt - att spela efter sin förmåga.

Eventuellt hänger detta ihop med att han tvingades ta större ansvar än han är kapabel till. I år har vi flera backar som istället kan bära det ansvaret. Detta gäller både Hedman och Torp.

Mest irriterad är jag på att Torp match efter match tappade markeringsspelet. Ofta åkte han omkring och letade spektakulära tacklingar. Det räcker med att man missar en så kan laget vara överspelat. Att ingen verkade ta tag i problemet var anmärkningsvärt

Här krävs tydliga direktiv från Huras. TYDLIGA 

Kommentera