1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492603 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #1703253

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Torpet tillbaka ikväll. Vet att många vill skeppa han, jag ville det också innan säsongen. Men har han inte varit bättre i år? Jag har dock inte sett alla matcher, men dom jag sett har han inte utmärkt sig som vi är vana att se. Eller har jag missat för mkt? Vad säger ni som sett alla matcher?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
snowden: Läste Nyströms krönika i expressen och måste säga att man inte blir förvånad. Jag tycker inte Huras skyller ifrån sig och att Huras säger att man letar efter en forward och en back är ju bara att vara ärlig. Ska han ljuga om en sådan sak bara för att den lille fjanten (ja, han är en riktigt liten fjant. Jag har faktiskt träffat honom) anser att det är en bortförklaring?
Jag tycker att vi har ungefär så många poäng som vi borde. Vi har mött i princip alla topplag som börjat bra (Växjö och Luleå har börjat uselt så de kan inte räknas med) och egentligen är det inte något att gnälla över att torska mot FBK, Örebro, LHC och Frölunda.
Däremot är sättet vi inte ställer upp på banan mot Frölunda inte ok, samt det försvarsspel vi framförallt inledningsvis visade upp.

Nej, ge oss i sådana fall kritik om vi torskar många matcher mot Malmö, Djurgården, Rögle, Karlskrona och Brynäs typ.
Kommentera