1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480829 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1703630

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
spud: Klockren analys! Tyvärr är Modo ett lag för den nedre halvan och Rögle gjorde en riktigt dålig bortamatch. Så blåögt att inte inse det bara för att vi vinner enstaka matcher mot Rögle och Karlskrona där vi förövrigt hade tur som vann. Nej Modo har verkligen stora problem....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Jesses kusin:

Ja, vad är nytt med att vara Modoit? Det är bara att göra som vanligt. Deppa ihop och komma igen. Lidandet är kanske den största delen för en Modoit, men det skulle ju inte gå om inte förhoppningen om något bättre samtidigt hela tiden fanns där. Ett flirtande att ge storlagen en och annan match och slå Sverige med häpnad.

Man kan ju alltid börja hålla på ett annat lag om man inte accepterar detta faktum. Eller så kanske man väljer att fanatisera om att ta över den svenska hockeyscenen totalt med risken att bli besviken gång på gång pga. att man överskattar klubbens potential.

Modos problem hittills den här säsongen känns ganska traditionsenlig. Vare sig mer eller mindre. Vilken förhoppning man har om bättre ligger helt i de egna förväntningarna och förhoppningarna.
Kommentera

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Jesses kusin: Skönt med 14 lag i serien i alla fall speciellt då lag som Lakers och Blue Bulle ligger i botten just nu.
Kommentera