1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481667 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703736

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Huge: Hur kan du hänga på det här forumet och missa att vi har SHLs överlägset sämsta försvar i egen zon? Än hur bra er offensiv är så är den inte i närheten av hur dålig defensiv vi har. Vi måste spela med mycket skridskoåkning och så mycket som möjligt i anfallszonen annars lär vi förlora mot allsvenska lag. LHC mosade oss och skulle lätt kunnat göra tio mål när vi inte var aggressiva.

Sedan gjorde Frölunda en sämre match mot er. Hade de haft skridskoåkningen och framförallt passningsspelet som man visade mot Skellefteå är jag rätt säker på att matchen slutat helt annorlunda. Serien är rätt jämn och prestationerna går upp och ned. Sedan har jag för mig att LHC vann hemma mot er där de hade en 2-0 ledning tills de slog av på takten i anfallsspelet. Det är väl bara att du berättar hur fantastiskt bra ni var mot Rögle och hur ni lekte med dem. De som vi hade 15-1 i skottstatistik mot i andra perioden. Du borde väl veta att det svänger rätt mycket under de 52 omgångar som ska spelas. Bara för att ni gjorde en kanonmatch mot ett blekare Frölunda innebär inte att ni kommer att vara lika bra mot oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Hörrni. Finns det något rimligt sätt där vi kan uppnå att den här boken inte handlar om Brynäs IF? Jag struntar nämligen totalt i Brynäs IF och deras förehavanden och skulle jag bry mig det allra minsta om Brynäs IF så skulle jag besöka den bok som klart och tydligt handlar om Brynäs IF. Ett ödmjukt förslag, ganska likt de som framförts av många tidigare, många gånger: Håll inte på och svara en massa bråksugna barn från Brynäs IF (eller andra klubbar) utan diskutera Modo Hockey, helst i någotsånär konstruktiv form. Då kanske det kan bli uthärdligt att besöka den här boken igen. Tack på förhand.
Kommentera