1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481684 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1703819

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
J F K: hur många av de under 22 i modo spelar om ni har fullt lag? Bara en nyfiken fråga och inte menat som kritik.

Vad jag vet har vi spelat 6 st under 22 + pudas som fyllt 22 i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
HitTheLights: Skitbra fråga. Vi har på tok för många backar så det återstår att se vilka som blir kvar. Vi hoppas att man skeppar Persson och Torp. Det skulle lämna Lindgren, Djuse, Carlsson och Ullman som unga backar. Ullman förmodligen spelandes mest i A-jun.
Forwards är det Possler, Olofsson, Grundström och Ottosson som är under 22. Där lär det inte ändras. Kanske vi får ta med någon till nu under Wilsons frånvaro.

Vi har väl lånat ut flera spelare också som Sandin som gått väldigt bra i Mora och backen Leman som gjorde två mål för AIK förra omgången.

Tyvärr har vi haft för dåliga äldre spelare tidigare så juniorerna har fått för stora roller (som de inte kunnat fylla). Jag hade jättegärna sett att vi kunnat behålla många fler spelare under trettio, men där har vi tappat killar som varit här i Ryno, Ritola, Ahnelöv, Ahlsenfeldt, Hersley. Om vi värvar nordamerikaner på 28+ eller svenskar på 28+ känns verkligen som det kvittar. Det har nog inte ett skit med svensk hockeys utveckling att göra. Snarare tror jag bara att det är bra att de äldre spelare som är med i SHL är så bra som möjligt, snarare än att vi tittar på vad som står i passet.
Kommentera

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
HitTheLights:
7 om jag får gissa....
Kommentera

Sv: MoDo - Rögle, lördag 10 oktober, 18.30
Nu passar det att straffa. Tycker jag känner igen situationen.
Uppladdat:

450x300-image.jpegimage.jpeg

Kommentera