1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481063 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1710352

Sv: MoDo - Örebro, FREDAG 13 NOVEMBER 19:00
Min sumering av matchen:
Spelmässigt jämt. Skillnaden var att Örebro hade en het målvakt, modo en (två) iskall. Dessutom var man uddlösa i offensiven. Dåliga avslut och för lite vilja framför mål. Örebro vann rättvist
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Örebro, FREDAG 13 NOVEMBER 19:00
Nu hände alltså det som inte fick hända - att blödningen fortsätter och vi har inget bot. Vi är helt oförmögen att stoppa den, trots nytändning, nya tränare, nytt spelsystem, nya spelare och nya förhoppningar. Vi är som den blödarsjuke som inte får sin medicin.

Möjligen är det något tidigt att konstatera att det inte var Huras som var problemet, men det ligger nära till hands. Som någon skrev på Twitter: "det var alltså inte Huras som hade beordrat alla felpass" Inte heller verkade han beordrat bristerna i försvarsspelet.

Skulle vi förlora på måndag ser det ut att bli nattsvart. Det blir atomvinter och ett evigt Mordor
Kommentera

Sv: MoDo - Örebro, FREDAG 13 NOVEMBER 19:00
snowden: Jag tycker att vi var usla på att skymma målvakten. Vi fanns där nära målet och hade Hudacek släppt fler returer hade säkert någon suttit, men vi skymde honom inte på skotten utifrån.

På Örebros första mål var väl både Possler passiv och lät Antilla runda honom och Olofsson passiv då hans kille bara åkte runt försvaret. Olofsson hoppades nog förjäves att Torp skulle ta djup, men det kan man väl inte hoppas på att Torp ska göra, för han saknar spelsinnet att upptäcka faran.
Vad jag egentligen vill komma till är att Reideborn var så chanslös. Jag räknar inte med att målvakten ska räda det där, men målvakten borde i alla fall göra ett försök? Han verkar bli helt förvånad över att den mest självklara passningen kommer och blir helt överspelad. Jag anser att en målvakt borde läst passningen och bara väntat på den. Sedan kanske inte det gått att rädda, men Reideborn borde varit mycket närmare.
Kommentera