1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480842 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1731476

Sv: Djurgården - MoDo, TISDAG 1 MARS 19:00, HOVET
Rytter: Jobbigt å formulera sig när man är full ju...

Pessemist och optimist. Klart man måste vara kritisk till hur Modo agerat de senaste, 8? åren. Men jag skulle inte klara av att leva med mig själv med den oerhört gnälliga och negativa attityd vissa har.
Jag är rätt säker på att folk som sitter och är konstant negativa hela tiden är generellt negativa människor.

Att sen 80-90% av pessemistkonsulterna grundar sina gnälliga åsikter på felaktiga uppfattningar än faktiskt fakta gör ju inte tålamodet bättre hos en.

Det är en jäkla skillnad att läsa vad Sawchuck skriver, som oftast (kanske med all rätt) skriver negativt men alltid har något att backa upp det med. Än Ztorken som gjorde en användare här och fasiken inte gör annat än att spy galla. Gärna med egen hittepå fakta som grund...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - MoDo, TISDAG 1 MARS 19:00, HOVET
Monno: Innerst inne handlar det om att alla vill att det ska gå bra för laget man håller på. Sedan kan jag bla vara väldigt negativ till hur vi spelar och mycket om hur vi agerar i vissa situationer. Men man vill ju inget annat en att ens favoritlag ska göra bra resultat.

Sedan så står jag ju fortfarande fast vid att jag tror att kvalet kommer bli ett rent helvete i år. Men samtidigt är det ju kul om grabbarna kan motbevisa mig. För jag vill ju inget annat en att vi ska klara kvalet men jag har svårt att tro på det som det sett ut denna säsong.

Men jag köper absolut att jfk brukar bli galen på mina inlägg och åsikter 😊. Medans jag själv försöker att inte bry mig eller lägga ner nån energi på vad alla tycker och tänker 😊
Kommentera

Sv: Djurgården - MoDo, TISDAG 1 MARS 19:00, HOVET
Monno: Vilka är det som är gnälliga och i behov av terapi mm ? Skriv gärna ner användarna ni som vet och endast är konstruktiva och positiva när ni etikerar andra människor. Det är väl aldrig ok att vara oförskämd oavsett ? Enda gången är väl om man är stor i käften så får man väl räkna med ett visst mothugg. Verkar ju bitvis vara som om man tycker olikt någon annan då är man pessimist och har ett jobbigt liv. Levnadsglada och positiva människor som sprider kärlek genom att kalla andra gnälliga, korkade samt föreslå terapi. Jo det får man nog anse vara nyanserat.
Kommentera

Sv: Djurgården - MoDo, TISDAG 1 MARS 19:00, HOVET
Monno:

Haha, ja tackar Monno. Jo det har blivit några negativa inlägg under åren. Många har det funnits fog för medan några har formulerats i affekt och frustration.

Då jag just sitter och mumsar på en god havrekaka och en kopp kaffe så ska jag försöka skriva ett någorlunda positivt inlägg.

Stundtals igår så presterade Modo bland det bästa jag har sett ett SHL-lag göra i hockeyväg i vinter. Det var hög intensitet, snabba beslut och bra samarbete. Skapar man så mycket så ramlar det in puckar förr eller senare.

För en gångs skull så kom man i samlade anfall och skapade 2-1 situationer över hela banan. Vi tvingade fram misstag hos Djurgården.

Det måste varit otroligt frustrerande för spelarna att se puckarna ramla in åt fel håll
då man gjort sig förtjänta av ett par måls ledning.

Två av målen Djurgården gör är i princip uppvärmningsskott utan någon större skymning från toppen av cirklarna, det tredje är en Wrap around som Bjurö totalt felbedömer. Två misstag görs här, backarna spelar inte blad/puck på skotten och Bjurö var helt ur mental balans på alla tre. Det rättar man lätt till genom att bänka Bjurö och träna 1/1 transitions i veckan.

VI har fortfarande problem med spelare som smyger upp "backdoor", detta måste AJ ta upp med spelarna, framför allt en uppgift för ytterforward på icke pucksida att ha koll på. ( två av målen igår )

Kan Modo upprepa spelet dom visade upp i första perioden igår samtidigt som Mv spelar lite bättre än värdelöst så fixar Modo kvalet :)
Kommentera

Sv: Djurgården - MoDo, TISDAG 1 MARS 19:00, HOVET
Monno: Nej, jag skriver som det är, men sanningen gällande Modo upp-
levs nog som gallaspyer. Tyvärr, önskar det fanns roligare att skriva, men som denna säsong sett ut så....
Eller rättare sagt de senaste fem, sex säsongerna
Kommentera