1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480848 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1731497

Sv: Djurgården - MoDo, TISDAG 1 MARS 19:00, HOVET
Monno: Vilka är det som är gnälliga och i behov av terapi mm ? Skriv gärna ner användarna ni som vet och endast är konstruktiva och positiva när ni etikerar andra människor. Det är väl aldrig ok att vara oförskämd oavsett ? Enda gången är väl om man är stor i käften så får man väl räkna med ett visst mothugg. Verkar ju bitvis vara som om man tycker olikt någon annan då är man pessimist och har ett jobbigt liv. Levnadsglada och positiva människor som sprider kärlek genom att kalla andra gnälliga, korkade samt föreslå terapi. Jo det får man nog anse vara nyanserat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgården - MoDo, TISDAG 1 MARS 19:00, HOVET
jämtland: Ser ingen större anledning att namnge användare vare sig för det ena elelr det andra. =)
Sen vet jag inte om jag skrev att någon behöver terapi men?

Inte vet jag om jag tycker detta behöver vara ett forum bestående till största delen av inlägg i stil med "Sparka Torp/Svarten/valfri amerikan och lyft in juniorer istället".
Där finns det ju facebook grupper som fyller den uppgiften alldeles utmärkt.

Saken med hockeysnack har ju varit att det har analyserats och disskuterats. Inte bara skrivits om hur dåligt allt inom modo är och att allt alltid löses med juniorer från bygden.

Att du t.ex. inte tycker att Skröder tillför något har jag absolut inga problem med att du tycker. Sen kanske jag inte håller med. Men det är en annan sak.
Blev för övrigt rätt besviken nu mot DIF då Skröders match mot Frölunda tydligen varade över bara den matchen. Mot DIF var han ju faktiskt helt bedrövlig.
Kommentera