1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1737408

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
J F K: De har en räv i båset. Men frågan är om de kan spela defensivt bra med det material de har. Av de matcher man sett med dem tidigare så har deras defensiv aldrig varit något att hänga upp i julgranen.

Jag var ruskigt orolig igår. Fastän det var skillnad i klass och Modo ledde med 2-0 eller till och med 3-0. Så satt jag och var rädd för att Modo skulle börja spela som Modo ibland gjort så bra Dvs spela tragiskt och slarvat.

Men det hela gick galant och en sten släppte från bröstet. Dock tror jag inte man skall gå omkring och tro att det är klart. Visst betyder det nog en hel del att vi fick stopp på deras segertåg, fick hålla nollan och gjorde ett antal mål.
Men nu skall vi ner till dem och massa galna leksingar på läktaren och dessutom se hur väl Leksand kan ändra sin spelstil för att göra det svårare för oss.

Nej fy sjutton att man måste va med om det här igen. Torr i munnen och benen skakandes till 3-0. Helt sjukt egentligen att man skall bry sig så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Saxat från modohockey.se

Andreas Johansson inför match två mot Leksands IF

MODO Hockey vann den första matchen i bäst av sju-serien mot Leksands IF och nu väntar match två i Dalarna på tisdag kväll. "Vi ser fram emot matchen i Tegera Arena och de enda sakerna jag kan komma att ändra på är om jag sett några detaljer på video som vi kan förbättra", säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson inför matchen.

MODO leder med 1-0 i matcher efter söndagkvällens första möte mot Leksands IF i kvalspelet till SHL 2016/2017. Den första matchen i Fjällräven Center slutade 5-0 efter mål från Victor Olofsson (2), Gustav Possler, Emil Pettersson och Ludvig Nilsson.

– Det var en okej start på en tuff matchserie där vi var lite rostiga men hittade ett sätt att vinna matchen. Vi hade inte spelat på ett par veckor innan söndagens match så det var lite ovisst inför nedsläpp men jag tycker att vi hanterade situationen bra. Men jag tycker att vi har en växel till i framför allt pucktempot, säger MODO Hockeys huvudtränare Andreas Johansson.

Resan i bäst av sju-serien går nu till Dalarna dit MODO Hockey reste med buss under måndag förmiddag för övernattning till tisdagkvällens match.

– Vi sover två nätter i Dalarna och det är bra att gruppen får spendera mycket tid tillsammans, det är så det ska vara att spela hockey. Vi hinner med både matchvärmning innan match och en träning på onsdag morgon innan vi reser tillbaka till Örnsköldsvik. Vi ser fram emot matchen på tisdag kväll i Leksand, säger Andreas Johansson.

MODO spelar i rött - på bortaplan

En intressant detalj inför tisdagens match är att Leksand spelar i vitt på hemmaplan vilket innebär att matchdräkterna kommer att vara samma under hela serien. MODO Hockey spelar med andra ord i sina röda matchställ på såväl hemma- som bortaplan under kvalspelet mot Leksand.

Läget i laget

MODO Hockey reser till Leksand med samma trupp som senast. Albin Carlson åker med medan Peter Öberg och Jesper Lindgren inte är aktuella för spel.
Kommentera