1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481576 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1741275

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
Sawchuk: Tror du man väljer att gå all-in eller lägger man sig på rygg direkt?
Bybergs uttalanden tyder på att man är beredda att avlida rätt omgående, men jag är inte säker. Vad tycker resten av föreningen? Profiler runt klubben osv.
Jag antar att det lär klargöras under veckan som kommer här, styrelsen skulle ha ett möte idag va? Å andra sidan är det ju Modo vi pratar om så det kan mycket väl ta fram till midsommar innan man bestämmer sig för vilken väg man skall gå.

Jag tror att chansen är liten att man går upp även vid en satsning, det är extremt svårt. Frågan är vad man har att förlora, man kommer som du säger att i stort sett tyna bort och dö ut oavsett om man går all-in eller inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
McFire:


Jag är inte så säker på att det är svårare att gå upp. Både Malmö och Leksand har ju lyckats. Malmö gick upp trots att man underpresterade en hel säsong.
Elitserien är sämre än förr och nu med än sämre bottenlag(13 och 14)
Leksand och KHK kommer att få det tufft. Bygger man ett LAG så är det inte alls någon omöjlighet.Och Örnsköldsvik kommun lär fortsätta skotta in pengar så resurser finns ju också.
Kommentera

Sv: MoDo - Leksand, bäst av 7
McFire:
Tycker att man ska försöka lösa arenafrågan med kommunen först, den frågan hamnar i deras knä oavsett. Löser man den biten så kan man gå vidare med det sportsliga.
Kommentera