1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484509 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1743861

Sv: Silly season
modomille: sant. men vilken amerikan har ett hjärta för MoDo ?
Sedan är det så, vinner man skotten med 50 - 17 , borde man vinna
Alla domar tabbar får man leva med, offside vid vinstmålet.....ingen bryr sig
Hade det varit Färjestad eller Frölunda hade det varit annat ljud i skällan
Älskar MoDo, men vi behöver nytt blod för att nå framgång
Hoppas vi går upp nästa år
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Modo40: Att ha hjärta för en klubb är en sak. Att visa hjärta för en klubb en annan sak. Spelare utifrån har förstås inte hjärta för Modo. Men alla kan visa hjärta.
Man ska bara respektera sin arbetsgivare, i det här fallet Modo, för det förtroende som ges. Genom att man signar på för Modo så ges man ett förtroende att bära en tröja som påverkar en hel bygd. En hel bygds känslor. Många människor lever genom Modo. Man gläds med framgångar. Man sörjer med motgångar.
Guld och glädje är målet med spelet. Alla som lever Modo vill ha det. Guld och glädje.
Man måste respektera detta. Vi vill att man ger allt. När Modo lämnar hallen så ska åskådarna, dom på plats och tv-tittarna, tycka att dom gav allt. Man vinner inte alla matcher. Allt går inte som man vill. Men det enda vi vill är att dom ger allt. Att få förtroendet att bära klubbmärket är en ära för oss. Man kan hoppas att spelarna respekterar det. Dom behöver inte känna detsamma. Dom behöver bara vara professionella och jobba hårt, även om det inte alltid går bra.
Jag tycker att inställningen hos spelarna var god. Andreas Johansson hade inte accepterat något annat. Man förlorade det mentala spelet. Man kunde inte handskas med det. Andreas misslyckades där.
Men han är rätt färsk som hockeytränare. Mycket annat gjorde han bra. Framtiden blir bra. Han och resterande delen av Modo kommer skapa en "träningskultur". Modo kommer bli bättre än vad det någonsin varit. -73årgången är det som man förknippar med Modo som mest. Dom satte prägeln på Modo som försvunnit. Man tävlade. Man gjorde det hårt.
Man ska inte bli som Skellefteå eller Frölunda. Skellefteå är som -73årgången. Man skapade inget nytt. Anders Melinder och Kabben skapade Modo och det andra klubbar anammat. Hårt jobb och framåtanda. Modo har tappat sin identitet. Modo ska bli vad man var, fast bättre. Det kräver ett hårt jobb och att man gör rätt saker. För många misstag har skett och det värsta misstaget var bristen på långsiktigt arbete.

Är absolut ingen bra skrivare. Men hoppas poängen nådde fram.
Kommentera

Sv: Silly season
Modo40: Ritchie
Kommentera