1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482699 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1764339

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Tarasov:Jag hade helt glömt bort hur det känns att bli glad av att titta på hockey.....och jag är sjukt imponerad Wernblom. Vi har länge saknat spelare som fattat att om man ska vinna matcher ska motståndarens målvakt inte se mycket mer av matchen än en ryggtavla. Vi vinner inte matchen pga av Wernblom eller någon annan utan det här får vi sätta på tur-kontot.

Hedman har inte varit bra i början av säsongen och idag fick han inte många minuters speltid. Där bör det rimligen finnas mer att hämta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
mr_brasco: Bra sammanfattning. Men jag tycker att vi sätter upp den här matchen på Farley-kontot. Vilka vackra avslut.

Wernblom gladde nå enormt. Vore så roligt om någon kunde klippa ihop lite Lukas highlights från hans genombrott. För han kommer ju få ett fett genombrott i vinter. Matchen igår tex, det skulle va just att se hur han bara tar pucken från motspelarna, hans tackling och den där målchansen (utelämna baklängesmålen bara :) ) .

Leifby skriver ju så roligt: www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/marcusleifby/article23621612.ab
Kommentera

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
mr_brasco: Nä hittills passar inte HA hockeyn Hedman alls tycker ja.
Känns som att han väntar sig att motståndarna ska agera på ett vis dom inte alls gör.
Kommentera

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
mr_brasco: Hoppas bara inte Modo får hybris nu och tror att man är oslagbara igen för så är det verkligen inte.
Matchen kändes svängig och Modo blandade å gav, hade AIK haft mer flyt eller inte slarvat i avsluten så hade denna tillställning varit stängd efter 2 perioder.
Jag är förvånad över hur skriskosvaga många forwards är och hur pass ostrukturerat det är när vi får spelvändningar på oss (nu säger jag oss, menar såklart Modo) detta är verkligen något dom måste jobba på, varenda kontring känns livsfarlig när backarna inte räknar in och forwards är svaga i hemjobbet.

Starkt som tusan att ha moralen att kunna vända å tro på detta trots underläge 3-1 med 20 kvar.
Kommentera