1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1764384

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Carl Lejonkräk: Kan ge dig lite input från matchen igår.
Farley är en fantastisk spelare på små ytor, han är liten och kvick vilket ger han ett övertag mot något svagare målvakter. Dock saknar han helt massa för att kunna delta på allvar i duellspelet när fysik blir en viktig del och det gör tyvärr att han faller bort långa stunder. Han är ett hot offensivt med sin teknik men han är svagare defensivt, overall behöver han lägga på sig lite mer muskler så kan han bli en bra allsvensk spelare, inställningen har han så det räcker å blir över,det syntes när han gjorde målen, blev så lycklig att han ramla i sitt firande ;)

För mig känns Farley som en exakt kopia av Dave spina
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Gavelo: Låter på ett ungefär som Anders Söderberg, då han lirade
Kommentera

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Gavelo: Jag hade sett Farley över tio matcher live innan han kom över hit så jag var rätt säker på hans kapacitet men man vet aldrig riktigt hur det mentala påverkar. De första matcherna var han passiv på ett sätt jag inte sett innan så man blev lite orolig.

Han växer dock in i kostymen mer och mer och igår började man känna igen honom även om han har en växel till. Det här är en kille Modo borde knyta upp på ett längre kontrakt, han är faktiskt bara 22 år gammal, sju år yngre än Spina var då han var här!
Kommentera