1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1764965

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Sputnik: Ja jag är imponerad med av hans fingertoppkänsla. Var det inte så att han var på väg in i a-laget för herrans år sedan men fick avbryta pga en knäskada.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Mydar: jo jag läste ditt inlägg, men du ställde väl typ en fråga då du skrev. "Var det inte så att han var på väg in i A-laget för herrans år sedan men fick avbryta pga en knäskada." För jag antar att du menar slå sig in i Modos A lag.( Vilket blir fel då han skadade sig i Usa och kämpade för att slå sig in i NHL) Så frågan lyder, läste du ens mitt inlägg?? ;)
Kommentera

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Mydar: jag vet inte exakt men jag har för mig att han var över till Usa och spelade och fick en skada som du säger och fick avsluta karriären rätt tidigt.
Kommentera

Sv: Modo - AIK 29/9-2016
Mydar: Karlin kom fram under Bäckman (som kanske är den sämsta tränaren någonsin på att matcha in juniorer, men fantastisk på mycket annat). Mattias platsade inte riktigt och fick heller inte spela på den position han ville.
Mattias stack då till andra sidan pölen, men där åkte han på en riktigt otäck knäskada.

Jag är oerhört förvånad faktiskt. Karlin gjorde sig inte känd som den med bäst spelsinne. Att han gör succé taktiskt och visar fingertoppskänsla kunde jag inte tänka mig alls.

Mattias fick lill-strimma stipendium för bästa forward i tv-pucken. Han levde då väldigt mycket på att han fysiskt låg långt före alla jämnåriga. Han var snabbare starkare och hade ett fantastiskt skott därför att hans kropp var väldigt tidig. Sedan klarade han inte riktigt övergången till seniorhockey, dels för att han var för lat för att träna riktigt hårt samt att alla andra kom ikapp (Niclas Nordgren var exempelvis samma årgång).
Kommentera