1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482643 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1766696

Sv: Modo - Västervik
mikenomad: Härligt. Om du rankar ned på oss tar jag det ungefär som om wennerholm eller Lasse Anrell dömt ut oss. Det är det bästa som kan hända:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik
J F K: Fel. Jag "rankade" inte ner på er (skriver man så?) Ville jag klanka på er hade jag skrivit ett helt annat inlägg. Men visst, fortsätt stoppa huvudet i sanden och rabbla NHL-legender med NHL-kontakter som ser Ö-vik som världens hockeymecca. Den avgjort främsta sysselsättningen för gemene Öviksbo och ungefär lika sann för omvärlden som Nordkoreas alla alternativa OS-guld
Kommentera

Sv: Modo - Västervik
J F K: Men nu råkar ju mikenomad ha rätt, hur ont det än må göra för oss MoDo-supportrar.
Att vi inte kunnat styra upp ett försvarsspel (backar+centrar) på 8(!!!) säsonger är inget annat än häpnadsväckande, och får tillskrivas våra GM´s/sportchefer och då i förlängningen våran styrelse som tillsatt dem!
Sett till den stora bilden så har vår dyrkan av tidigare stjärnspelare lett oss till där vi är idag, och att familjen Forsberg(Kent, Peter) styrt klubben i kulisserna med styrelsens goda minne har visat sig vara helt förödande!
Naturligtvis skulle man brutit helt med både Svartvadet och AJ efter förra säsongen, nu står nya styrelsen och VD:n inför en näst intill hopplös uppgift! :(
Kommentera